Created with Fabric.js 1.7.22

فناوری IOT

اینترنت اشیاء یا IOT چیست؟
اینترنت اشیاء یا IOT به هر وسیله الکتریکی گفته می شود که بتواند از راه دور به اینترنت متصل گردد. در واقع این فناوری کنترل از راه دور هر سیستمی را در بستر اینترنت فراهم می سازد.
تقریبا می توان گفت، تمامی حوزه های صنعتی زمینه فعالیت با اینترنت اشیاء را دارند. سیستم هابی الکتریکی، کارخانه های صنعتی، امورکشاورزی، سیستم های مدیریت در حوزه سلامت و حتی خانه هایی که در آنجا زندگی می کنیم، قادر به استفاده از IOT می باشند.
ما در این مقاله به موضوع خانه های هوشمند و الزامات الکترونیکی جهت مجهز کردن این خانه ها به IOT،  می پردازیم.
خانه های هوشمند
شما با مجهز کردن وسایل موجود در خانه به فناوری IOT، می توانید سیستم مدیریت منزل تان را هوشمند سازید. اینترنت اشیاء برای صاحبان خانه های هوشمند این امکان را فراهم می سازد تا وسایل الکترونیکی، سیستم های روشنایی، سیستم های امنیتی و هر آنچه که می تواند به اینترنت وصل شود را از راه دور کنترل نمایند.
تکنولوژی IOT امکان مدیریت سیستم های خانه را به گوشی های همراه می آورد. قابلیت اطمینان و راحتی از ویژگی های کلیدی اینترنت اشیاء می باشد که موجب می شود تا افراد بیشتری تمایل به استفاده از این فناوری را داشته باشند.
الزامات الکترونیکی در تجهیزات IOT
به دلیل اهمیت امنیت و عملکرد در تکنولوژی IOT ، قطعات الکترونیکی که در این سیستم ها استفاده می شود، بسیار مهم می باشند.
دو بخش مهم در سیستم های اینترنت اشیاء کنترل فرکانس و قطعات مغناطیسی می باشد. قطعات الکترونیکی که تولیدکننده فرکانس هستند در واقع وظیفه اجرای منظم فرآیندهای سیستم را برعهده دارند. اجرای عملکردهای یک سیستم در تکنولوژی IOT به صورت منظم و بدون خطا، باعث افزایش اطمینان خاطر برای مصرف کننده می شود.
ویژگی مهم دیگر قطعات الکترونیکی به کار رفته در این فناوری، عملکرد مغناطیسی آنها می باشد. سلف ها برای حفاظت سیستم الکتریکی از نویزها و تغییرات ناگهانی جریان به کار برده می شوند. همچنین اتصال به اینترنت از طریق آنتن های این سیستم ها انجام می شود.
همچنین سوئیچ ها و کانکتورها نیز اط قطعات مهم الکترونیکی مورد استفاده در فناوری اینترنت اشیاء می باشند.
بنابراین برای داشتن سیستم کنترل از راه دور با کیفیت و درصد اطمینان بالا، لازم در انتخاب قطعات الکترونیکی به کار رفته دقت کافی را داشته باشیم.
حرف آخر
ما در این مقاله به معرفی کوتاه از فناوری IOT پرداختیم. با معرفی عملکرد خانه های هوشمند سعی کردیم یکی از کاربردهای عمومی این تکنولوژی را بیان کنیم. همچنین اشاره ای به اهمیت نقش قطعات الکترونیکی در سیستم های مبتنی بر اینترنت اشیاء داشتیم. در مقالات بعدی جهت آشنایی بهتر با این تکنولوژی با ما همراه باشید.